100% eenvoudig en veilig betalen via iDEAL

Bij Proost & Co kun je veilig en snel online betalen. Zo worden alle gegevens, om de bestelling te voltooien, op één pagina ingevuld en lopen al onze betalingen via een beveiligde SSL-verbinding. Ruim 85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDeal. Als je kiest voor iDeal word je direct naar de veilige omgeving van je eigen bank geleid. Van hieruit kun je de betaling direct voldoen, zoals je dat gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct en veilig wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van jouw bestelling.

Op rekening betalen
Wil je liever niet direct met iDeal betalen, maar liever op rekening? Dat kan! Je ontvangt dan een factuur na de bestelling. Deze dient te worden voldaan binnen 14 dagen onder vermelding van je ordernummer (vermeld in de bevestigings-email). Zodra wij je betaling hebben ontvangen, zullen wij je bestelling zo snel mogelijk verzenden.

Let op: met een vooruitbetaling per bank kan het enkele dagen duren voordat wij je betaling ontvangen, terwijl dit met iDeal direct gaat. Dit heeft ook tot gevolg dat je bestelling langer onderweg is en later geleverd wordt.