Over ons

Proost & Co is ontstaan uit liefde voor de wijnwereld. Na vele reizen naar beroemde wijngebieden, zoals de Mendoza (Argentinië), Nappa Valley (USA), Hunter Valley (Australië) en de belangrijkste wijngebieden in Europa, was er voor mij geen twijfel mogelijk. In welke branche kun je onaangekondigd het terrein oprijden en word je met open armen ontvangen? Bij ieder wijnhuis hoort een uniek verhaal. Men werkt hard, is trots op het land, op de druiven, op de oogst en vooral op het eindproduct. Na het behalen van het SWEN II-diploma heb ik me verder verdiept in de wijnwereld en vond al snel aansluiting bij de biologische wijnbouw. Graag wil ik de passie, de trots en de duurzaamheid van de biologische wijnwereld over brengen op de echte wijnliefhebber.

Proost & Co importeert biologische bubbels en wijnen, afkomstig van boetiek-wijnhuizen uit onder andere Italië, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje & Argentinië. De wijnen  in het assortiment zijn puur, zuiver, karakteristiek & spannend! Van apéritief tot dessertwijn, van fris wit tot vol rood, van instap-wijn tot high-end wijn, voor elke gelegenheid biedt Proost & Co een bijpassende wijn!

De wijnen van Proost & Co vindt je terug in de horeca, retail, als geschenk en ze zijn ook verkrijgbaar via onze webshop.

Proost!